Outsourcing

”Vi har i forbindelse med outsourcing kontaktet Damsted Consult for at få foretaget en søgning på kontakter indenfor 2 forskellige brancher i østeuropa.
Ud fra en beskrivelse af kvalitetskrav, kommunikationsmuligheder og prisniveau har Damsted Consult foretaget en søgning, besøgsrunde og sortering.

Vi har besøgt de udvalgte virksomheder der til fulde levede op til de krav der var stillet.
Hele programmet var professionelt og effektivt tilrettelagt.

Vi kan kun give Damsted Consult de bedste anbefalinger”

Direktør Ervin Keldorff
Birkemose A/S

For mange virksomheder kan Outsourcing være synonym med betydelige gevinster, og stadig flere virksomheder inddrager leverandører i udlandet som et naturligt og nødvendigt led i deres sourcing strategi. Samtidig står det dog efterhånden også klart, at outsourcing ikke er noget, man bare kaster sig ud i. Mange virksomheder har prøvet, og for en del har det ikke været en ubetinget succes. “God outsourcing” kræver et solidt kendskab til relevante producenter, til landet og forretningskulturen samt ikke mindst forberedelsen

Damsted-Co kan med mere end 10 års erfaring hjælpe din virksomhed med outsourcing. Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtigende møde hvor vi i fællesskab kan vurdere dine muligheder.

Kontakt os for en uforpligtende samtale

Strategi Effektivis�r med lean Turn around Outsourcing Kurser
Gert Damsted
Dyrehavevej 40
5800 Nyborg
T. +45 65 31 88 02
M. +45 20 13 39 20
gert@damsted-co.dk